Etsimme 18–25-vuotiasta nuorta osallistumaan NEATA Youth -teatteritapahtumaan Tanskaan

Oletko kiinnostunut teatterista ja olisitko kiinnostunut osallistumaan Pohjois-Euroopan teatteritapahtumaan?
Tässäpä sinulle oiva mahdollisuus! Neata Youth on nuorten vetämä verkosto, joka suunnittelee ja järjestää nuorille suunnattuja teatteritapahtumia. Nyt haemme henkilöä osallistumaan kevään tapahtumaan, joka järjestetään Odensessa 10-14.5.2023 nuorisovetoisen teatterifestivaali Scenoskopin yhteydessä. Tapahtuman aikana osallistut teatterityöpajaan yhdessä muiden 18 nuoren kanssa 9 eri maasta.

Hanke maksaa matkat Suomesta Tanskaan ja Tanskasta takaisin sekä majoitus- ja ruokailukulut tapahtuman aikana. Jos tämä kiinnostaa sinua, lähetä kirjallinen- tai videohakemus osoitteeseen mikko@tnl.fi viimeistään 9.2.2023 ja kerro itsestäsi ja miksi haluat osallistua tapahtumaan. Kirjoita otsikoksi NEATA Youth. Muista liittää mukaan yhteystietosi hakemukseen!

Share this post